7 kartuli
vutimune
1 väike purk kappareid
murulauku
1 suur karp või kaks väikest tuunikala fileed (konserv)
krevette või vähisabasid
· Keeda kartulid koos koorega ja lase maha jahtuda
· Keeda mune 1 minut ja pane külma vette jahtuma
· Koori kartulid ja viiluta õhukesteks viiludeks
· sega kastme ja murulauguga ning kaunista tuunikala, krevettide, munade ja kapparitega
Kaste:
Hellmans majoneesi
Poole sidruni mahl
2 küüslaugu küünt
2 küüslaugu küünt
sool, pipar
Lisa majoneesile poole sidruni mahl, pressi sisse küüslauk ja maitsesta soola-pipraga. Sega kokku salatiga.
Marineeritud sibulad
4 suurt punast sibulat
3 spl oliiviõli
Lisa majoneesile poole sidruni mahl, pressi sisse küüslauk ja maitsesta soola-pipraga. Sega kokku salatiga.
Marineeritud sibulad
4 suurt punast sibulat
3 spl oliiviõli
3 spl balsamicot
1 tl suhkrut või 1 spl mett
soola, pipart
1 tl suhkrut või 1 spl mett
soola, pipart
Koori sibulad, lõika pooleks ja viiluta õhukesteks rõngastekse
Sega kokku marinaad ja vala sibulatele, sega läbi. Lase siesta vähemalt 1 h.
Kaunista sibulatega tuunikala salat.
Sega kokku marinaad ja vala sibulatele, sega läbi. Lase siesta vähemalt 1 h.
Kaunista sibulatega tuunikala salat.
No comments:
Post a Comment