Originaalretsept on Toidutarest, Koorene kanapasta
Ma natukene olen seda muutnud.
300-400 g kana kintsufileed või rinnafileed
3 sl magusat chillikastet
pool tsillit
3 küünt küüslauku
2 spl sojakastet
pott värsket basiilikut
peotäis shampinjone
1 dl kohvikoort (kui on -20 õues, lets make it vahukoor)
1 dl hapukoort
lemmikpastat (mina kasutan tavaliselt tagliatellet)
Peale riivimiseks parmesani
Valmistamine:
- Ribasta kanafilee
- Eralda basiilikuvarred ja lehed
- Haki küüslauk, basiilikuvarred ja tsilli peeneks, sega kokku kana, soja ja magusa tsillikastmega. Lase marineeruda vähemalt pool tundi.
- Pane pasta keema
- Prae pannil tükeldatud seened, lisa kana koos marinaadiga ja prae läbi
- Lisa koored ja rebi sisse basiilik
- Maitsesta vajadusel soola ja pipraga
- Kurna pasta, sega kastmega ja serveeri parmesaniga.
No comments:
Post a Comment